ZO.25.11

JOHAN VERMINNEN NODIGT UIT….. BART HERMAN

Op een aantal zondagnamiddagen wordt in Et Oeis van’t Brussels van start gegaan met de programmatie van een reeks voorstellingen speciaal uitgezocht door be.brussseleir vzw- voorzitter Johan Verminnen.
Voor deze gelegenheid kiest hij zorgvuldig de artiesten uit waarvan hij vindt dat ze perfect passen in de koêmer Julien Vrebos en er tot hun recht komen. Bovendien wil hij zijn bij wijlen opvallende keuzes warm aanbevelen aan het grote publiek.

Zondag 25 november 2018, 11u30: BART HERMAN

Bart Herman werd in 1993 bekend in Vlaanderen met het nummer “Ik ga dood aan jou” dat speciaal werd geschreven met het oog op zijn deelname aan Eurosong. Het nummer werd een hit en meteen de start van een lange, succesvolle carrière als Nederlandstalige singer-songwriter. Daarvoor trad hij evenwel op met een Engelstalig country-repertoire in zowel binnen- als buitenland. Wanneer hij solo optreedt vertelt hij graag hoe het een het andere beïnvloedde. Hoe o.m. Kris Kristofferson en Buddy Holly eigenlijk de inspiratoren zijn van het grootste deel van zijn huidig repertoire. Alleen met zijn gitaar brengt hij aldus zijn grootste hits, ontdaan van alle franje, gewoon zoals ze gemaakt zijn. Een intimistisch programma met een vleugje rock&roll door een singer-songwriter pur sang.

DATUM ZONDAG 28.10.2018 – 11u30

LOCATIE Et Oeis van ‘t Brussels – Cellebroersstraat 59, 1000 Brussel (onder de pannen van Het Goudblommeke In Papier)

DATUM ZONDAG 25.11