ZO.18.11 11U30

PLAT DU JOUR – SPECIAL GUEST: MARC BOBER

INTERVJOÊ – VUIDRACHT – MUZEEK – SKETCH – FILM
mè Geert Dehaes, Elie Devuyst, Ani Leroy, Mars Moriau, Willy Dessers, Luc De Smet en Armand Schreurs

 

Vanaf 9 september kan je in het ‘Oeis van ’t Brussels’ genieten van een aperitiefshow geserveerd door be.brusseleir, aave moindelekse aperitifshow zo u wil. Onder de vorm van ‘Plat du Jour’ ben je omstreeks half twaalf getuige van een televisieopname met Brusselse liedjes, interviews, poëzie en sketches en als afsluiter een orignele Brusselse aperitief.
De leekes worden gebracht door Mars Moriau en Willy Dessers, Luc De Smet of Claude Lammens dragen voor, Elie Devuyst & Ani Leroy vormen het hilarische sketchduo Mousseline en en Chinese vrijwilliger neemt de opnameleiding op zich. Interviewer van dienst is Geert Dehaes. De geïnterviewden zijn de zogenoemde ‘special guests’ die op voorhand aangekondigd worden. Zij hebben een speciale band met Brussel of Brusselse roots. Een vaste formule, maar met veel ruimte voor een lach en een kwinkslag. We mogen al eens lachen op zondag, ah non peut-être?!

Zondag 18 november 2018 om 11u30 : special guest Marc Bober (gevierd KVS en TV-acteur, Artistiek Leider en huisregisseur Brussels Volkstejoêter)

i.s.m. Het Goudblommeke In Papier

DATUM ZONDAG 18.11 11U30

LOCATIE Et Oeis van ’t Brussels, Cellebroersstraat 59 - 1000 Brussel (onder de pannen van Het Goudblommeke In Papier)